O podjetju REGIA PART, Neda Kovačič s.p., poslovno svetovanje in vodenje projektov

sl en
 


Smo malo, hitro rastoče podjetje s sedežem v Kranjski Gori
in poslovnimi prostori na Jesenicah. V svoji panogi se povezujemo z drugimi sorodnimi podjetji, kjer črpamo različna znanja in sposobnosti, kar pomeni dodano vrednost za nas in za naše partnerje. Zato so naši programi kakovostni in predvsem uspešni za naročnika.

Naša vizija je postati pomemben in prepoznaven partner pri uresničevanju podjetniških ciljev naših strank, z razvojem in povezovanjem v prihodnosti postati močnejše podjetje z dobrimi možnostmi pri kandidaturi na razpise ter izpopolniti izdelavo investicijske dokumentacije do te mere, da bo zadovoljila več različnih naročnikov in sofinancerjev.

Naše poslanstvo je izdelovanje investicijske dokumentacije in vlog na razpise ter vodenje projektov s posluhom za želje in zmožnosti vsakega posameznega naročnika naših storitev.

Glavne dejavnosti podjetja so:

  • poslovno in podjetniško svetovanje, projektni management na lokalni in regionalni ravni, izdelava programov vodenja projektov za lokalne skupnosti in podjetja,
  • v imenu naročnika z izdelano vlogo in dokmentacijo kandidirati za pridobitev državnih in evropskih razvojnih spodbud,
  • pripravljanje vlog na razpise za sofinanciranje investicij v javno infrastrukturo, v privatne namene in v razvoj podeželja, turizma, kmetijstva, šolstva, okolja, ekološkega ravnanja in podobnega in
  • projektni management.

Z NAŠO POMOČJO DO URESNIČITVE VAŠIH PROJEKTOV!